November 22, 2010

cupcakes. sah aku takde bakat! haha

aku suka tengok gambar cupcakes-cupcakes yang comel-comel tuhh..
aku rasa sangat teringin la nak buat. haha

nak dijadikan cerita, aku balik kampung untuk majlis tunang makcik (cik ra) aku.
and malam before majlis, maksu aku sibuk menghias kek tunang yang nak dijadikan hantaran esoknya.

aku pula tersangat lah excited melihat..ala-ala jakun pun ada.
last-last, since icing cake ada lebih banyak and kat rumah nenek aku ada banyak muffin
aku pun try la membuat cupcake first ku..

memang la buruk rupa cupcake aku kalau nak dibanding ngan maksu.
yelah~ maksu aku amek kursus bakery
aku budak sains komputer..

tapi takpe..len kali aku cuba lagi..he..he
and for my first cupcake.
lihat hasilnya!

dua yang paling buruk belah kiri tuhh..haa..tulah aku punya -__-"






No comments:

Post a Comment