December 26, 2010

500 BLOG !


Hari ini nak join segmen Mr.Ben ni lah
Bukan apa, cuti sem tinggal seminggu
Nilah masanya nak berblog sakan sebelum mengucap selamat jalan

Segmen ni memang mencabar minda woo
Bukan senang nak cari harta karun Mr.Ben ni
Sape kata blogging takde faedah?
Nak kena high kick ni!

Kalau korang rasa macam nak join gak
Meh la check entri Mr.Ben ni.click.click

First 500 je akan tersenarai
So cepat-cepat!

**************************************

Ok Ok Sekarang merapu time!
Mr.Ben suruh cerita skit pasal blog ni and tuannya

Ok nama diberi Anis Farhana
Tapi kalau nak bajer glamor sikit panggil Miss Everlasting pun boleh gak
haha!

Photobucket



Tujuan buat blog ni
Ingatkan mula-mulanya nak bagi English writing advance sikit
Tapi sekarang I main nasi kerabu je~rojak BM/BI suka hati suku-sakat I je..
And..
Since I ni suka sangat lah menulis 
So blog memang sesuai lah untuk membuang tenaga merepek

Now rasa makin best pulak berblog ni
So secara tak langsung of course nak dapat ramai member baru
Baca gossip baru
And tambah ilmu baru

But my blog is like my own painting canvas
So I tulis apa I suka
I post apa I nak

Hehe~That's all

Selamatlah berkenalan!
P/s: Sape singgah and tinggal link...Insyallah I pergi lawat balik
Wee~~~ByeBye

1 comment: