December 29, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Nilah yang dikatakan pucuk dicita ulam mendatang!
Kalau lah aku menang giveway ni
Confirm dapat kiss satu from Farahlina and Syira nihh!

Nak tau kenapa?
Meh dok rapat-rapat..Nak Cerita lah nihhhh

Jengg..Jenggg..Jengggg!!
Alkisah bermula bila Mr.Eqbal buat giveaway nihh!

**************************************

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"




Syarat-Syarat Penyertaan!

1. Jadi Followers eqbalzack.com.

checked!
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

checked!


3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.

click-click
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.

Princess5050

tagged and told! @anis_farhana
replied from princess5050!

5. Tinggalkan link anda pada entry ini.


******************

Kenapa aku mesti menang!

Satu!

Disebabkan aku nih akan duduk rumah sewa sebab UiTM kedekut tak mahu lulus permohonan kolej, maka aku and roomateku terpaksalah membawa diri menyewa.

Memandangkan kitorang ni student and duit PTPTN tuh mana lah cukup kalau nak decorate-decorate rumah ni..setakat lekat celah gigi je..

And Mr.Eqbal nih macam tau je kesempitan hidupku yang sama macam bajuku yang makin sempit sebab menternak lemak semasa cuti

Pandai pulak beliau offer lampu nihh
Cun dowh...Mataku dah bersinar-sinar macam biji mentol dah!


Kalau korang nak kata
"Eleh..lampu jer..ntah-ntah dia dapat lelong"

Jangan main-main woooo
Ni dari Ikea tau!


Hah..harga dia RM 111.11
Hehe..juling sket mata aku baca harga dia

Okay Okay..
Ni baru sebab pertama aku nak join

Sebab kedua!

Sebab birhday aku pun dah nak dekat!
January okay!
Nak harap dapat hadiah mahal-mahal ni
Makan hati ayam berulam jantung pisanglah jawabnya
(cool tak peribahasa aku..kuikui)

So aku pun berharaplah sangat dapat sebijik lampu itu
Konpem housemate aku bagi hugs and kisses 24 hour!
lalala~~

Korang pun kalau nak join meh lahh

click kat sini

Tarikh tutup dia pun boleh bagi mata juling gak

Tarikh Tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan: 
1.1.11 jam 11.11 pagi

*****************

So kepada Mr.EqbalZack!

Bagilah saya menang yer!!
PleasePleasePlease!

buat muka cute mintak simpati..hehe

No comments:

Post a Comment