December 19, 2010

i'm in charge! just sit and eat!


haha..malam ni menu for dinner is blackpepper steak, coleslaw and spaghetti carbonara

sebenarnya memang la tak tahu nak buat menda alah ni 
except for the salad..heh yang tu kacang je

sos blackpepper resepi ku cilok di sini 
so terima kasih lah
cuma ada modified sket sbb gantikan kiub ayam with stok daging and tambah tepung jagung
yela..i suka yang pekat-pekat likat-likat gitu

haha
dalam rumah ni yang makan makanan spesies cam ni
hanyalah aku and adik2
my mum boleh lah makan
but my ayah
haha..thanks but no thanks
memang tak masuk selera malaysia dia

for the spaghetti sebab malas nak susah-susah
so saya mintak tolong dari encik prego jer..mamma mia!

jadi lepas penat bersilat sorang-sorang kat dapur tu
akhirnya siap daa

makan la dengan gembira
tetiba teringat tak snap gambar makanan tadi
aiseyman..mahu nangis rasa
haha yelah buat kenang-kenangan
(heh...bajet macam sedap sangat jer kan??)

nasib baik lah adik aku makan slow
so snap la gambar makanan dia
(so tu yang comot sket tuhh)

now semua dok bersandar kekenyangan macam ular sawa
burpppp..eh alhamdulillah..excuse me..hehe

ok guys..chow cincau!
nak pergi mandi
masak kat dapur rasa macam baru habis maraton je
haha~

No comments:

Post a Comment