March 30, 2011

nak exam? cara release stress~ ^^

sebenarnya tgh study probability and statistic ni 
sebab malam nanti ada test
lima chapter pulak tu

nasib baik lah ni chapter yang simple (simple lah sangatt kan?)
moment generating function and joint probability tu yang lemah sikit
for today's test, dua-dua topic tu tak cover
so selamat

but sebab dah belajar banyak-banyak sangat
rasa overwhelmed pulak
dah lah sekarang ni petang
mata ni dah kuyu je, tilam and bantal dok melambai-lambai suruh tidur

otak dah tak fokus kat buku
last-last fokus kat blog pulak..haha
well, release stress merapu-rapu dalam blog
baru best kan??

hurmmm... final untuk semester dua dah nak dekat dah ni
takutttt sangattt
dah lah jadual kali ni "HEAVEN" gila (capital letter tu)

ntah lah, pape pun kita cuba
lepas exam, kita enjoyyyy! ^^

okay, mahu kembali ke buku
encik binomial and encik poisson dah memanggil-manggil ni
haihh..suka sangat buat teori org putih nih
dah lah nama pelik-pelik

kan senang kalau ada teori nama abu ke, ali ke
senang sket nak hapal
ni algebra la, newton la, bayes la

takpe-takpe
tunggu sepuluh tahun lagi
keluar
"TEORI ANIS"
muahahaha ^^

eh-eh~ apa kena mengena dengan tajuk?
tulah, kan dah cakap tadi
kita release stress exam dengan cara merapu-meraban dalam blog..hehheehe
jangan marah arrr :P

No comments:

Post a Comment