April 19, 2011

arah tujuan blogku? melencong dari jalan yang benar?

takde takde cuma nak cakap sikit nihh
i blog because i love blogging and writing and also merapu-ing

and entri ni nak ingatkan diri sendiri jugak lah 
takmaulah semata-mata sebab nak tambah follower jadi ribu riban
i blog things that people want to read
not things that i want to say

you guys paham kan?
since permulaan blog ini adalah untuk expresikan diriku ini
tak mau lari arah tujuan asal
maknanya, kalau i blog benda-benda gempak
but sebenarnya benda tu bukan lahir dari hati tulus ikhlas suci i ni, kiranya bukan tujuan asal lah tu kan?

hmmm..oleh itu, 
mintak maaflah sebab blog ni memang macam nasi kerabu
campur-campur

ikut feelings and emotion time tuhhh
kalau angin baik, ok la
kalau hanginn tak baik, blog punya aura pon konpem sedih2

jadi jangan lepas ni cakap
my blog tak de isi ke hape
sebab, macam i cakap tadi

i nak jadi seorang blogger yang menulis dari hati dan mindanya
untuk expresi kan jiwanya
bukan kejar followers

but sape2 yang follow tu.. i lebiu lahh :)
sebab sudi baca blog tak seberapa ni
keh keh keh

p/s: teringin nak makan nasi kerabu daging salai..yummy!


No comments:

Post a Comment