April 04, 2011

final day with my favourite couple. goodbye TT

kalau you guys perasan kan, dekat blog ni, ada banner tulis
"just love..hyun ♥ yong"
nampak tak? betul2 dekat atas post first


haha, pandai pun^^

well, actually, being a kpop fan, ada satu rancangan ni yang rasa macam pelik kalau korang semua tak tengok
"we got married"
best gila! haha, sekarang dah season two dah
wgm ni is a reality show where  idols pretend to have a fake marriage

so cute tau!

but among all those couples
i love yongseo and adam couple the most


yongseo- cnblue yonghwa and snsd seohyun


adam- brown eyed girl gain and 2am jookwon

chumell sangat diorang ni tau!

but yang sedihnya, dua dua dah habis TT
especially for yongseo couple since i worship them even more..lol ^3<
yongseo couple decided to stop their fake marriage due to their busy schedule

so sedih sangat since suka tengok diorang dua. cute!

kalau korang rasa macam tertarik nak tgk
meh tgk kat sini.


so enjoy^^

p/s: yongggg~~~ choding and hyunnn~~~ buin jjangg!

No comments:

Post a Comment