April 19, 2011

maafkan saya yahoo, sebab encik google jahat

dua tiga hari ni semua dok kecoh pasal google nak delete blogger punya account
so, untuk mengelakkan masalah pada masa depan

i pun switch la account yahoo ke gmail
tapi sebenarnya takde lah menyusahkan sangat
sebab just tukar email gmail jadi primary address je

log in semua, still boleh guna email lama kalau korang nak
so jangan risau yerr :D

No comments:

Post a Comment