April 09, 2011

random : fandom and studies

siapa yang suka update blog malam-malam buta angkat tangan? patutnya ni time tido, tapi my biological clock memang ada masalah sejak dulu lagi. tak tahu kenapa. even kalau tutup lampu pukul 12 tepat pun, belum tentu pukul 3 pagi tu dah tido, biasanya dok bergolek-golek atas tilam tu. nak berangan pun takde topik. yelah, boyfriend bukan ada,skandal pun takda, ehh silap skandal ada tapi malas nak layan..haha, so, takkan nak berangan mr.cho kyuhyun tu 24 jam. kena kongsi dengan fans suju yang lain gak..hahaha.tak boley tamak-tamak.

ni lah mr. cho kyuhyun yang kena kongsi dengan fan lain tu..hensem kan?

sambil menaip ni, layan lagu-lagu dalam ost filem "eiffel in love", cerita indon, dah lama dah, time i form three rasanya, means, tahun ni i dah dua puluh, so kiranya dah lama lah kan? but, i seriously suka lagu dalam cerita ni, yelah, melly goeslow kan? suara dia cedapp, lagu dia cedapp, lirik dia jiwang. perfect for my taste.haha
movie ni samuel rizal yang berlakon and dialah satu-satu hero berkepala botak yang i suka

mr. samuel rizal yang berkepala botak

haha. biasanya,taste i sama ada macam mr.cho kyuhyun kat atas ni. or yang buat rambut ala-ala macam hyunbin dalam secret garden tu. i ada cakap kan hari tu kan? haha, taste nak tinggi je kan. but, macam orang cakap, kita kena set standard kita tinggi, barulah kita aim high. barulah hidup senang and berjaya pada masa hadapan. takde lah miskin sampai kais pagi makan pagi dengan petang kan? haha

bercakap pasal miskin ni, tadi terasa miskin sangat. mana taknya, tadi makan nasi dengan lauk sardin. yang sedih sikit tu, sebab makan nasi dengan lauk sardin direct from tin tu. selalunya orang masak dulu kan? so, time makan tadi rasa cam sedih jer.haha.sebenarnya dah masak dulu satu tin kecik sardin. tapi sebab perut tiga orang anak dara kat rumah ni tengah berkeroncong, memang lah tak cukup. nasi tiga pot tadi selalunya siap lebih-lebih lagi, tapi hari ini macam tak cukup pun ada. ish ishh..kalau dah melantak tuh..hahaah

esok dah hari sabtu, next ahad, then masuk isnin, means it's the last week of class for this semester
tak tahu nak tepuk tangan hooray, atau buat muka cuak. sebab, kalau kelas dah habis, means final pun dah dekat

OHH NOO!!

tapi i tak amik advanced calculus, just math logic dengan statistic je. hah. 

lepas tu, kita cutilah sampai bulan sembilan. i mean SEMBILAN?
tak tahu nak rasa happy ke tak
yang bagusnya, tak payah lah nak pergi kelas kan
but in contrast, wth i am going to do sepanjang masa tu

kerja? good idea
duduk rumah layan korea? lagi good idea
but i will go for the first option
sebab i need money more than i need cerita korea
ohh to be precise, i need money for my fandom.
haha, tak boleh diselamatkan. dah jadi fan ni, you have to bear the consequences la

sebab apa?

when you see this

hyukjae and kyuhyun commercial ad for SPAO hoodie. my two babies ^^ ehh bila aku mengandung?
lol.lame, i know.
ohh, i  nak jugak. everything nampak cantik. even the green elf colour. wait, that makes sense right? 
since i am an ELF(everlasting friend/ super junior fan official name) too..haha

and then when i see this


and this


ohh nak jugak! especially the pink one! cantik!
harga dia takde lah mahal kalau consider the postage rate from korea RM125
but, still, kalau dah takde uit
murah pun takde guna kan?

dah lah beg i pakai pergi kelas sekarang ni sedih sangat dah rupanya
yelah, dah koyak. mana taknya, beg ni beli time form three.
haaa..sama time i tengok cerita eiffel i'm in love tuh.
wow, cermat jugak i ni yer. lama tahan.hhehe..terbangga kejap

so, nak conclude dia, being a fan is expensive. you HAVE to be rich!

okay lah, i nak stop typing bacause my tangan kiri yang sakit ni
dah makin sakit. ohh lupa nak bagitau, tangan kiri i ni sakit..hehe
sebab apa? i pun tak tau. yang pasti sangat sakit.

jadi i nak tidur lah. bukan beauty sleep sebab now it's wayy past beauty sleep time
this is just needs. if human dont need to sleep. i wont be sleeping at all.haha

jadi malam nih i decide nak mimpi mr.kyu 
so fans yang lain back off!! hehe...kidding


pinjam ehh korang. esok pulang balik..haha, now why does i sounds like a pervert talking? LOL







No comments:

Post a Comment