May 08, 2011

Bangun, Lihat Langit, Ingat Mama :)

assalamualaikum ! selamat pagi semua :)

sepatutnya, entri ni harus ditulis tepat jam 12 tengah malam tadi
tapi sebab tuan punya blog sudah tido dan tak sedar-sedar sampailah pukul 5 pagi tadi
kita postpone sampai sekarang :)



hari ini 8 may 2011
siapa tahu ini hari apa?


"hari ibu!!"

sekarang jam laptop pukul 6:54 kejap lagi nak telefon my mama


and cakap "selamat hari ibu mama! along sayang mama :)"

dulu-dulu time kecik-kecik ingat lagi
mama selalu cakap 

"hari ibu ni bukan satu hari je, tetiap hari kita kena treat mak kita macam cara kita treat diorang time hari ibu"

dulu tak paham lagi, dalam hati mesti cakap "apela mama merepek ni"

tapi dah besar sikit, akhirnya paham jugak
korang paham tak?

maksudnya, bukan semata-mata sebab hari ibu
baru nak buat perangai elok-elok segala bagai tu
tapi everyday, we must cherish our mother just like it was mother's day



but still, i don't want to be left out in this day
so again


"happy mother's day mama"
along sayang mama sangat-sangat. 
sorry kalau selalu buat mama risau, kalau ada nakal-nakal and buat mama pening kepala.

hmmmm..itu sahaja entri pagi-pagi ini

Jadi marilah kita wish mak kita selamat nari ibu

to mama: tak boleh nak bagi direct kiss sebab along takde kat rumah, so, ini flying kiss special from shah alam

MUAHXXX!!!!

p/s: selamat hari ibu juga to my auntiesss, ibu, ummi, maklong, etc :)

No comments:

Post a Comment