July 12, 2011

driving class: inilah akibatnya kalau setiap kali naik kereta, kerjanya tidur ajaa..

random:


***********

assalamualaikum and hello peeps
sudah lunch? solat zohor macam mana?
i baru habis usha-usha videos youtube pasal 'bersih 2.0' hari tu
tak mau bilang apa-apa
politics is indeed a scary game

petang-petang yang damai ni
memandangkan tuan blog tiada kerja yang lebih bermanfaat nak dibuat
ingatkan mahu baca-baca sedikit lah about driving theory yang dah dibelajar sabtu lepas

baru masuk muka dua tiga kebelakang
mata sudah rasa kelabu berpinar-pinar
panik sebentar, yelah out of those words and sentences yang ada dalam manual tu
about 90% daripadanya langsung tidak kutahu

aduhh..macam mana nak amik test hari sabtu ni, i takmau repeat!
aduhh i tak mau end up driving looking like this 



inilah akibatnya kalau naik kereta asyik tidur saja..haha

cakap pasal driving lesson, rasa cam nak tgk movie 'driving lessons' 
sebab rupert grint berlakon! orang cakap best!



No comments:

Post a Comment