July 17, 2011

girlfriend? boyfriend? perlu ke?

random:


************

assalamualaikum and hello peeps ^^

selamat menikmati malam hujung minggu anda sebab esok hari isnin. kesian korang yang kena pergi kerja and sekolah kan? actually tak kesian mana, sebab at least mata korang terbukak sikit tengok dunia luar, compare to me yang duaplohpatjam dok kat umah je. yelah, mau merayap nanti kena tegur pula.

anak dara mesti baik-baik dok rumah okay!

cr: leilockheart

entri ini bukannya entri untuk bagitau betapa bahagia nya hidup single or betapa sucks nya hidup seorang single.
entri ini lebih berbau-bau masam ehh soalan kepada anda semua.

perlu ke seorang single itu gelabah mencari seorang boyfriend/girlfriend semasa dia dalam state dimana status facebooknya bertulis
"mat bin sood...is single" or "minah jiwang...is single"
actually dah lama dah terfikir pasal benda ini
cuma rasa kalau publish entri macam ni, nanti kontroversi pulak *bajet ada orang baca lerr tuu*

okay, so mari jawab soalan saya yer
1. adakah anda rasa seorang yang single itu sucks and tak ada life?
2. adakah anda rasa seorang yang single itu sememangnya tak 'hot' takpun mesti perangai dia 'hampeh' sampai tak ada orang nak?
3. adakah anda rasa girl/boy yang tak pernah couple langsung dalam seumur hidup dia ada 'problem'?
4. adakah perlu 'desperate' mencari sekiranya kita memegang id card 'single'?
5. adakah anda rasa seorang yang tak pernah couple it bodoh pasal 'relationship'?
6. adakah anda rasa single yang 'jual mahal' itu bajet 'bagus'?
ohhh banyak lagi soalan nak ditanya tapi tak apalah

tapi bukankah lebih baik stay single dari end up macam ini?

and lastly
adakah anda rasa saya pelik sebab tanya soalan-soalan begini?
okay, till then, babai
annyeong ! byeong~byeong^^



6 comments:

  1. saya single gak ...haha ....hidup ni memerlukan org yang kita syang ..xkira la kawan ke ..gf ke ...:)

    ReplyDelete
  2. hye anis, ermm. saya tak single tapi saya jadi single lama. haha. and langsung tak rase sucks, or desperate, or tade life and so on. happy giler kot jadi single nieh. bebas, keke. and rasenye, time single saya lebih hot. sekarang dah cool dah T.T . hahaha. btw, suka entry nieh ;p

    ReplyDelete
  3. dari kita disakiti,better kita single je.tapi itu semua bergantung pada diri masing2..depends pada seseorg la ;)

    ReplyDelete
  4. yang penting jodoh pertemuan di tangan Allah .kalau berkwan tak salah :) he he kapel tu sakit uhh kalau clash XD

    ReplyDelete