July 11, 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"



assalamualaikum, hey hey peeps!!
hari ini hari isnin, yee hari yang tak berapa nak best 
yelah, sebab weekend is over and everyone has to go back to work/school again
monday sickness or monday blues
mesti semua orang pernah rasa kan?

by the way, this time i'm fine without it
sebab? sebab i kan tengah cuti
yess, uitm term break. seronok sampai tak tahu nak buat apa dahh

ehh okay okay, actually ini entry untuk GA 
i selalunya malas nak join GA nihh
but this one is irresistable

why? sebab hadiah dia mak datuk best gila
korang ponn meh ler join
mana tau ada luck kan??

***********************



meh kita mulakan dengan sedikit blabla about this giveaway

rules and condition:
1) follow blog dua gadis manis ni! yana & cik putih 
2) buat entry tentang "mega giveaway by yana & cik putih"
3) copy banner and linkkan ke entry GA mereka: yana or cik putih
4) tag 3 orang rakan anda. make sure diorang tahu pasal GA ni
5) like fan page yana &cik putih
6) tinggal link entry korang di ruang komen
7) copy senarai sponsor dan pastikan ada dalam entry korang

so this is the sponsor list:

as for the people i want to tag:

so done!! fuhh fuhh bagilah menang!
till next time~ annyeong! byeong~byeong!!

4 comments:

  1. gudluck!! btw tq 4 the taq..insyaallah nti sy join.. :)

    ReplyDelete
  2. Thanx you anis farhana :)
    Gud luck to youuuuuu ^^

    ReplyDelete
  3. sudah check penyertaan.
    thanks for joining.
    Gudluck ! ^^,

    ReplyDelete