July 11, 2011

sebab sangat terharu, nangis sampai terketuk kepala sendiri. terima kasih buat 150 followersku yang kacak dan comel-comel. ohh, tajuk entri hari ini panjang sebab ianya spesel sedikit!

random:

my fav trio..they are ohhsemmm, not only handsommmm, yess ohhsemmmm

*********

assalamualaikum and hello hello peeps!
dah dinner? dah solat isyak? ke dah bersiap nak tidur dah??
mesti penatkan balik kerja/sekolah

yee, paham.
mesti rasa macam nak tercabut tulang and sendi-sendi kaki semua kan?

sambil menaip entri ini, saya aku i  tuan punya blog
*dah tak tau nak guna kata ganti yang mana dah ni*
dok sibuk mengesat-ngesat hingus dek menangis terharu..sobs sobs

korang tahu tak hari ini, tanggal 11 Julai 2011
maka genaplah 150 followers blogku yang tak seberapa dan hanyalah tempat merapu serta membebel

mungkin bagi blogger-blogger femes and macam retiss like abg ben ashaari, yuyu zulaikha, cik epal gonjeng tapi takdelah gonjeng sangat or even tukang masak femes kita mr.mat gebu
setakat 150 followers kalau nak dibandingkan dengan jumlah readers diorang
buat penat tekan kalkulator jelah
followers blog ni ciputtt jerr

tetapi, setelah berblogging sekian lamanya *takdelah lama sangat ponn*
melalui segala suka duka pahit busuk masam bersama blog tercinta
150 followers tu samalah macam RM150 hengget
boleh beli eskrem paddle pop yang rainbow tu 150 batang
banyak tau! *sudah apa aku merepek ini*

apa-apa pun, maksudku ialah setiap satu pasang mata yang sudi follow blog ini adalah precious people yang memang rocks!


jadi dikesempatan entri ini
saya/ i / aku nak ucapkan
terima kasih, thank you, arigatou, kamsahamnida...!!

kerana sudi follow blog yang seperti kanak-kanak ribena ini
yang entrinyer duaplohpatjam dok kpoppopopoppop

kita punya blog takdelah hebak cam hanis zalikha
and takde lah banyak segmen cam abang ben *memang takde ponn haha*
takde lah best and kecoh cam blog cik epal
takde comel and kiut miut cam yuyu zulaikha

tapi kita betul betul suka blogging *kita pulakdah*

so, thanks so muchhh! muchooo gracias! 
i lap you lahh followers!
buat masa inih, tuan blog takde fund nak buat segala GA GA 
tunggu lah bila tuan blog dah kaya sikit
and femes sikit

then boleh lah buat GA mintak donald trump sponsor kete sebijik
huahuahua

oppsss.. kerepekan sudah bermula
i'll stop here then

cau cincau!! ^^

No comments:

Post a Comment