August 29, 2011

announcement to my dearest lovelies ^^


assalamualaikum and hey hey peeps

esok sudah mau balik kampung, so kampung = no internet = no updates

sebab broadband i pakai umobile, so kedah takde coverage lagi
tengok la if i can cilok my cousins punya celcom
but idk, celcom in my kampung still susah nak connect


jadi ada beberapa perkara ingin dicakap

a. mula-mula i ingat nak auto publish entry semasa i'm away, but sebab i takde mood nak taip and i malas, so memang blog ni akan gersang sementara waktu. but hey, i'll be back on raya ketiga, so see you guys again
b. to those yang request i buat banner, sorry atas kesulitan, lepas raya baru boleh buat sebab like i said, takde internet, i kalau design header takde internet ni susah sikit lah, rasa macam handicap, bukan tak boleh, tapi tak best. 
c. since ucapan raya sudah diberi sejak tiga hari lalu, sila baca disini
d. to elfs, sorry sebab i tak ley update on 1 september bila heechul pergi army, but i'll do it soon after i get back. insyallah


so that's all. kepada semua, raya pun kena hati hati, bawak kereta elok-elok and jangan main mercun.

see you guys again! tata ^^

till then~ annyeong! byeong~byeong!

No comments:

Post a Comment