August 12, 2011

contest: template unique

random:


********
assalamualaikum and hey hey peeps!
saya mau join GA lagi

bajet konon template kau unique sangat lah ni?
haha, walaupun i sedar i ni hanyalah blogger biasa 
template pun tak hebak mana
but saja je mengisi masa lapang ..ngeh ngeh ngeh
lagipun, katanya menang duit raya
hahhhaha, sapa tak mau duit oiiii~~

so mari tengok sikit rules and regulation dia

**************

Terms and Condition
-Malaysian
-A Blogger
-Host : Blogspot & Wordpress
-Follow blog Nazihah Anuar & Nieysa Syahirah (Tak Wajib)

How to Enter?
-Buat post, letak banner dan tag 2 bloggers. Publish post tu.
-Orang yang nak bertanding guna template BLOGSKIN, hantar link entry contest pada comment post Nazihah.
-Orang nak bertanding guna Template Designer (contohnya: DENIM / MINIMA / SIMPLE TEMPLATE etc..) pulak hantar link entry contest pada comment post Nieysa.- Korang diberi masa satu bulan untuk mengedit blog korangggg.

How to Win?
-Blog mestilah Unique & Kemas sebab blog akan dinilai dari segi keunikan dan kekemasan.
-Kalau ada blog yang serupa / nampak sama , peluang untuk menang akan berkurang.
-Contest akan ditutup pada 12 September 2011.
-Tiada kaedah 'VOTING' untuk contest ni \sebab tak adil/
-Blog korang akan mula dinilai pada 13 September 2011.

**************

jadi, so , lalu, maka..
saya pun ingin mencuba nasib
ohh lupa, kena tag orang lain
kaqbulan | innanie

1 comment:

  1. thanks tag sy, layak ke ni haa join??? aduhai... segan plak
    bukan lawa pun blog kite

    ReplyDelete