August 23, 2011

Day 6: Your favorite k-pop song from your favorite girl group

random:

********
assalamualaikum and hey hey peeps

okay this time a bit senang
i have no ultimate fav girl group

but i have a few that i like and their song is awesome
in no particular order


t-ara roly poly
ohhsemmm mann, lagu ni sangat retro and terasa terkinja-kinja nak menari.
ohh and video clip mv dia, bapak hah panjang gilosss 12 min lebihh dollll
but best, and diorang ni pesaing kuat mr.simple nihhh

2ne1 ugly
ini sangat addicting ye lagu dia, and stage performance untuk lagu ni sangat best
lyrics dia deep, and of course music dia awesome

davichi  hot stuffs
lagu ni diorang nyanyi for ost take care of young lady, vocal diorang super awesome. more like epic, seriously, diorang punya suara best, best sangat.

brown eyed girls sign
lagu kipass ni best, dance step dia best, ga in unnie i pun best
belum kira member diorang yang lain, well, boleh kata lagu b.e.g ni semua i layan, dekat music player i 
playlist no3, my style tu pun i suka, mv my style cam cool sangat, lain dari yang lain

orange caramel aing
now turn lagu comel, out of lagu-lagu comel girls group i suka lagu sub-group after school ni. comel comel. ada satu lagi lagi orange caramel ni but i like this one the best. aingg~~aingg~ *sambilbuatmukabajetcute*

f(x) nu abo
di mana ada victoria, di situ ada i, ehh poyo derr, tak de ahh sampai gitu sekali but siyes suka tgk vic ni, tomey tomeyy *laritopic* ehh i nak cakap pasal lagu ni, best best, tarian dia best, i suka part "mystery..mystery.." tuh sebab akhirnya teddy bear i mystery ada theme song.

snsd gee
okay, lagu nih evergreen, dah bape tahun dah, still suka , apetah lagi tergedik-gedik menari geegeeegeee
dengan housemate. cara terbaik mengeluarkan peluh, ohh lagu snsd, almost all i suka, ehh ke semua i suka? lol

p/s: try dengar track second last dalam playlist i, tu lagu project group between davichi, t-ara and seeya, tajuk lagu tu wonderwoman, i suka , lagu theme i *except for the martini part* 

No comments:

Post a Comment