August 13, 2011

fangirl mode: my super junior top five :))

assalamualaikum and hey hey peeps ^^

tetiba rasa nak cakap pasal my top five dalam suju
actually i love semua diorang tu
but yang lima ni i TERbagi perhatian lebih sikit je

haha, tadi tengok shimshimtapa livestream ryeowook sumpah hyper gila
terasa macam nak tertukar bias list pulak
but selepas direnung renung
memang tak boleh, yang lima ni memang dah fixed forever dah

jom terjah!!

CHO KYUHYUN



kyuhyun! my sweet evil magnae. love love love his voice! number one! time dia kena accident teruk tu, meleleh-leleh i tengok video. i tak tahu the real reason i gila sangat dengan kyu ni, sebab ikutkan dia ni diam sikit. tapi bila start mischieve dia, takde sape bole lawan.hahaha! but seriously i memang into magnae line sikit! ukiss magnae -> dongho, 2am magnae-> jinwoon, snsd magnae-> seohyun! 

LEE HYUKJAE



okay, eunhyuk is super sweet. and hilarious. dia ngan leeteuk memang perfect combi. in sukira, and kalau tambah shindong, memang three stooges jadinya.haha, btw, antara semua sj members, hyuk punya hairstyle paling awesome especially time sorry sorry, yang mr. simple ni mula-mula i tak minat sangat, but last-last, i tarik balik kata-kata i tu, and as the dancing machine of super junior, hyuk menari dengan kachak sekali yerr, ohhh and i suka dia rapping!

PARK JUNGSOO



angel teuk. forever our leader. leeteuk ni memang takley dinafikan, leader kpop group terbaik setakat ni. ni bukan sekadar acknowledgement from fans tau, siap ada official news lagi. dia ni cukup risau kat members semua, macam mak-mak dah kekadang i tengok. seriously i cakap, kitorang semua macam tak ley process lagi fact yang leeteuk and heechul akan pergi army next year. super junior without the leader is like lyrics without a song!

KIM JONG WOON



mula-mula si yesung ni i tak perasan sangat. lama-lama i suka tengok perangai weirdo dia. and his voice! super daebak, kan i cakap i suka kyu punya voice number one, but actually i was a bit biased there. i sampai sekarang tak boleh decide siapa lagi better, kyu and yesung voice are both awesome and epic. sumpah, husky husky sexy voice gitu, memang perfect ah kalau dengar especially malam-malam. terbaik!

LEE DONGHAE



okay, donghae ni selalu touched my 'motherly' soft-spot. motherly lah sangat kan? haha, tapi betul, serious tak tipu, on top of his super handsome face ( i think he has the most handsome face in suju) i think i love his pureness better. sumpah kalau tengok dia nangis cakap pasal his late-father, i ikut meleleh leleh hingus semua. dah lah type loyal. kyuhyun siap cakap, kalau nak pilih boyfriend dia akan pilih hae, but tak ley jadi laki sebab donghae ni senang sangat kena tipu. haaa, kan i cakap, sumpah dia ni over innocent. and dia suka budak-budak, kalau tengok, cair you!

ohhh btw, kyuhyun and eunhyuk topped the list
teukie, yesung and hae tu in no particulat order

and to the others, i love them too!
kekadang rasa cam tak ley buat bias list langsung sebab semua comel sangat!
kangin yang nakal
sungmin yang sweet
siwon yang penuh manner
shindong yang super kelakar
heechul yang gila-gila
even hangeng and kibum yang takde pun i suka
ryeowook toksah cakap lah kan :))

p/s: wookie dah naik ranking jadi no enam..hehe <3
p/p/s: all the graphics are done by me, please link back if used

4 comments:

  1. SUJU DAEBAK!!! >.< Love them from start, yesterday, today, tomorrow, next week and maybe for forever~~ XD

    ReplyDelete
  2. sangaaaaaaaaaaaaattt suka ur words about Teuk tuh.memang xboleh nak process lg dorang dah nak pergi army.:(selalu terpikir macam manalah the boys dan elf jugak without Teuk.xde Heenim ok lg kot tp xde Teuk?

    ReplyDelete
  3. @goodgirlgee Betul2, Teuk takde, sumpah pelik gila, nightmare!

    ReplyDelete