August 16, 2011

freebies: header kpop :)


assalamualaikum and hey hey peeps ^^

selamat hari selasa
ohh sekarang sangat panass yer

i dok bergolek-golek atas katil sambil buat header kpop untuk dijadikan freebies
but i need ideas!

kalau korang, korang nak siapa dalam header korang?

comment disini!

setakat ni i dah siapkan yoseob punya
and snsd seohyun+hyohyeon
and suju

siapa ada idea, meh meh bagi i


edit: been busy these days, so i tak boleh nak buat any header, sorry for those yang comment

18 comments:

  1. i want youngmin (boyfreind)and sungjong (infinte...)

    ReplyDelete
  2. Saya nak EunHae(eunhyuk , donghae) couple boleh tak ? xD pleashe pleashe

    ReplyDelete
  3. lar ...sy nk lee min ho and kim dong jun (ze:a) bleh ??

    ReplyDelete
  4. @LyNna Mep Na pm me at facebook

    1-attach gambar yang awak nak (pastikan kepala full)
    2-bagi ayat/ quotes/ tittle nak tulis
    3- preferred style: cute/tak kisah/etc
    4- special request? like font or colour

    i'm quite busy this day so maybe lambat sikit and since i buat free, i juat buat once and no re-edit, unless benda-benda simple je.

    huhu ^^

    ReplyDelete
  5. saya nak kim bum , dan adk saya nk lee minho :) tenkiuu ..

    ReplyDelete
  6. Heechul ( Super Junior ) , boleh? ;D

    ReplyDelete
  7. Saya Header gmbr Super junior :)

    ReplyDelete
  8. satya nak header min woo(boyfriend)and kim hyun joong(ss501)

    ReplyDelete
  9. Minho (SHINee) ngn Kevin (U-Kiss) :) pleasee :D

    ReplyDelete
  10. nak Jo Twins (Boyfriend)
    ngan Dong Hyun (Boyfriend)
    please :DD

    ReplyDelete