August 20, 2011

Giveaway & Freebies: KPOP Header

[this is a sticky post, scroll down for more]


assalamualaikum and hey hey peeps ^^

macam i cakap in entri sebelum ni
i tengah rajin menghabiskan masa depan lappy ni



so i ingat nak buat giveaway blog ni yang pertama

(haha, bukan lah giveaway sangat more into freebies)

and ada dua tiga cadangkan siapa yang diorang nak

inilah hasilnya~

IU and Minho Shinee[850x320]

Yang Yoseob [850x320]

SNSD Yoona [850x320]

L and Jiyeon Version 1[850x320]

Seohyun and Hyoyeon [850x320]

L and Jiyeon Version 2 [850x320]

so kalau korang nak header ni letak kat blog korang, syarat dia simple je

1. follow blog ni
2. buat satu entri ringkas pasal giveaway ni and link pada entri ni and letak banner blog ni yang i dah bagi kat atas tadi
3. dalam entri korang, bagi cadangan siapa lagi yang korang nak kalau ada freebies macam ni lagi
4. jangan lupa tulis header mana yang korang nak
5. giveway ni based on siapa cepat dia dapat, so cepat-cepat lah buat entr korang and tinggalkan link di kotak comment.
6. kalau korang dah dapat header nanti, sila credit pada column sisi blog korang
7. siapa yang dapat header ni, korang boleh request nak tambah ayat apa pada header korang


if lepas ni i rajin lagi maybe i buat freebies banner kpop untuk signature forum pulak ^^

okay itu sahaja buat masa ni..heeee~~
till then.. annyeong! byeong~ byoeng ^^

edit: been busy these days with classes and studies, so no freebies for the mean time, sorry

7 comments:

  1. cute2.. jiyeon dgn seohyun pun cute gak. hahax XD

    ReplyDelete
  2. kena bayar ke kalau nak tempah??

    ReplyDelete
  3. @Anonymousso far takyah bayar lagi. tapi maybe soon kena bayar, tp sekarang still free, i tgh rajin nak buat amal.hehe

    ReplyDelete
  4. akak..! lawa lah header2 ni..! tq coze buat header k-pop..! suah nak cari..akhirnye jumpa juga'

    ReplyDelete
  5. saye nak ambik seohyun & hyoyeon punya tau..

    ReplyDelete