August 08, 2011

I need CPR! Tetiba Dapat RM 100!!

random:


********
assalamualaikum and hey hey peeps!

okay before i start
heeehuhhhhheeeehuhhhhhh
breath in, breath out

ohhh my my!!
i feel like dreaming now! 

okay okay, i should calm down
korang semua mesti cakap, apa kenalah minah ni kan?

finee i cakap

dengan ini, melalui perkenan cik safra pemilik blog ineedtoblogmyself , saya anis telah menang GA beliau iaitu ringgit malaysia satu ratus sahaja melalui entri ini!

fuuuuuu~ rasa macam mimpi ni
i ni bukan type yang selalu lucky kalau masuk pape
sebut la semua lucky draw, contest, pertandingan yang wujud
SANGAT SUSAH untuk nama i disebut

actually tak pernah pun

so bila i bukak blog ni tadi
tetiba, ada comment cakap tahniah anda menang rm100!


i was like @___@?

confused kejap

hahahahh!

so ini sedikit ucapan buat cik safra yang baik hati itu

thanks akak sebab bagi saya duit raya rm100 itu
lain kali bagi lagi eh? heeeee ^<

1 comment: