August 23, 2011

request header: eunhae

assalamualaikum and hey hey peeps ^^

miss park hye min mintak i buat banner eunhae kat sini

i tak terer ponn
just bosann
so i pun buat

tak tau dia nak caner
so i buat based on guide blog dia
saiz pun sama

hope you'll like tadddaaa ^^

kalau u nak nanti, pm kat facebook i kay
i bagi yang betul punya ^^

p/s: park hye min-shii, kalau lawa, promote-promote lah ehh ^^ hehe*takmalu*

5 comments:

  1. wah! cantiknya! Saya nak jugak, boleh??

    ReplyDelete
  2. aigoooo ! sweet nya header tuuu ! syg kmu ketat-ketat ! gomawoyo ^^ GBY !

    ReplyDelete
  3. Nak EunHae jugaaaaak, header saya x lawa T.T

    ReplyDelete
  4. cntik la...nk request gak la....

    ReplyDelete