August 19, 2011

terfemes kejap i dalam blog korie~


assalamualaikum and hey hey peeps
kalau you guys baca apa yang  dok merepek meraban malam tadi

korang maybe tahu lah kenapa i terfemes kejap dalam blog korie tu
hahahaha

by the way, pada cik korie
thanks for the entri

but again, i tak mau tunjuk salah pada sapa-sapa dah
as long the perselisihan dah settle

p/s: lawa pulak dp aku si donghae tu..muahaha
p/p/s: aku bukan nak jadi popular ehh, jangan salah paham, serabut je tengok semalam punya issue kesian tengok budak2 tu panic takut kena hacked

No comments:

Post a Comment