August 26, 2011

terkeharuan, ada orang review blog kita :)


assalamualaikum and hey hey peeps ^^

tadi kan, lepas siap bukak puasa, basuh pinggan, solat maghrib semua
i pun apa lagi, rutin harian
bukak facebook and blog again

then i saw my little cute sister eyna ^^ message me on my blog shoutbox
so i went to check out on her blog for awhile

and i saw

ohhh eyna , unnie (kakak) terharu nihh
sob sob, yelah eyna tu ramai jugak followers dia
hebat lah kira tu

and she honored me with the blog review
thanks darling~ appreciate it so much

ohh ohh i perasan, eyna ada ckp i use english more than malay dalam blog ni
haha, sebenarnya, i ikut mood
these days, macam banyak english lagi

idk why, there were times, english helped me to express more
tapi i suka je merapu dalam bm

and actually tendency i nak merapu lebih tinggi kalau i mula merepek dalam bm
nanti, benda lain nak cakap, benda lain yang i tulis

btw, again, thanks much eyna for the review
oohh like eyna said, my blog in ___ in 1
idk lah whether  3 in 1 ke , 20 in 1 ke
sebab blog ni personal blog
so benda yag keluar dari dalam otak i adalah benda yang direpekkan disini

ok till later tonight
annyeong! byeong~byeong

p/s: i baru sedar bulan ni and bulan lepas punya entries banyak gila
maknanya, cuti takde kerja sangat le tuuu..haha

No comments:

Post a Comment