August 14, 2011

things around today :)

random:

i jumpa this pic dalam tumblr
fuhh nampak sedap gila


******************

assalamualaikum and hey hey peeps ^^

hari raya sudah dekat ^^
pejam celik dah 2 minggu kita puasa

so confirm ramai dah beli baju raya kan?
especially yang perempuan, kalau nak tempah baju kurung mesti before raya dah beli kain

tahun ni i macam dapat durian runtuh
mama and ayah macam murah hati sedikit haha

ohhh btw nak cakap benda-benda yang i buat hari ni
even though i tau sapa lahh nak baca kan?
bukannya retisss

***************
around today~

1- went out with mum , dad and aqim for more raya stuffs
2. initially, we went to jusco to find some outfits for aqim but nothing suit his taste
3. so we went to 'the mall', sebab i suggest baju kat parkson selalunya cun-cun *konon*
4. we got stuck on the road, mak aihh jam gila, sebab pwtc ada matta fair
5. pusing punya pusing sekali my dad parking kat lorong mana tah
6. ada sorang apek mekanik ni dekat lorong tu, and i found out he is dad's friend 
7. seriously, rasanya setiap ceruk kl ni ada kawan ayah. i mean haritu pergi courts mammoth pun ada sorang apek tauke bengkel kat lorong belakang courts mammoth tu
8. pusing-pusing, belek belek baju and seluar for aqim, finally! siap~
9. sekali dapat voucher rm10 free, so mum kata, alang-alang tu dia nak beli handbag lah
10. usha punya usha, sekali i jumpa one bag yang i suka
11. then try pau ayah to pay for that handbag
12. sekali ayah i bagi duit, nahhh gi bayar...sumpah excited terkinja-kinja..yayyy!

hahaha, tu je, sebenarnya entri ni nak cakap yang i dapat handbag baru!
thanks dad ^^ muahehehe




bag ni simple je
i nak bawak gi kelas
alang-alang jadi beg raya lahh..heheh

No comments:

Post a Comment