August 19, 2011

you takde dara? you kolotlah~

assalamualaikum and hey hey peeps

bangun2 sahur pagi ni terus mata i segar after tgk satu video ni


demm hilarious and beneficial
paling tak tahan iklan sabun dengan gula-gula dia

maybe cara dia cakap ada macam kasar sikit
but it's interesting

terus i tekan butang subscribe~

so apa pendapat korang tentang video ni
i tak pernah lagi la kan nak berdepan dengan situation kena tanya ada dara ke tak

kalau ada lah, memang makan penampor jepun dari i lahh
wth nak tanya2 psal dara org ni
pastu kalau siap bangga lagi sebab takde dara
memang ak pergi report mak ayah kau terus


ingatlah kawan-kawan, 
"perempuan baik adalah untuk lelaki baik dan lelaki baik adalah untuk perempuan baik"
i tak ingat ni from ayat mana but still
jadikan ni pedoman hidup korang
and insyallah aman bahagia dan tergolong dalam golongan perempuan and lelaki baik

ohhh korang macam mana?
pernah kena tanya macam tu ke?

No comments:

Post a Comment