November 27, 2011

rindunya dekat si hitam ni :D



assalamualaikum and hey hey peeps 

sugguh lama tak post apa-apa entry
ni sebab ada sikit accident dengan broadband
jadi bandwith dah exceed usage dia
jadi tak dapek lah eden nak update apa-apa

rindu sungguh tau :D
sebenarnya ni ada kat rumah, streamyx laju sikit baru boleh bermain-main
ohh tapi saya penat, takde idea nak cakap apa-apa
tu je sebenarnya, nak bagitau, saya hidup lagi and saya rindu dekat blog hitam saya ni :D
p/s: my parcel from korea dah sampai~ just heavennnnn :DDDDD

2 comments:

  1. @chegu abbas haha, rumah mmg pakai tm, kat rumah sewa malas nak pakai yang laju sangat, nnti tak jadi study..hihii

    ReplyDelete