December 20, 2011

kurang ajar

assalamualaikum and hey hey peeps

pernah tak jumpa orang kurang ajar? yang hangin satu badan kalau orang kurang ajar dengan dia tapi kurang ajar dia tak pernah nak sedar? yang kurang ajar tapi bagi alasan itu bukan kurang ajar tapi sinis?

tak kisah lah siapa anda. sila jangan kurang ajar and judge people in just a single glance.
kalau awak tak suka orang buat kat awak, kenapa awak buat kat orang lain?
don't berlagak over superior sedangkan diri dia pun dua kali lima.

ohh, maybe tuan blog kurang stabil emosinya sekarang. tambah-tambah lagi dengan test yang berlambak-lambak. so bila jumpa orang kurang ajar, memang emosi sedikit sebanyak terganggu

p/s: 
tak kira tua atau muda, sila hormati orang lain. jangan berlagak hebat tahap dewa. konon awak je betul. awak je mangsa. tapi tak pernah sedar, perangai sendiri pun tak betul mana

p/p/s: kalau anda rasa saya kurang ajar, mintak maaf. ini post universal. tak tunding jari pada sesiapa. tak rujuk sesiapa. ohh by the way, siapa makan cili dialah yang terasa pedasnya.

p/p/p/s: tak suka kek coklat sangat, tapi rasa macam nak makan kek coklat sekarang jugak.

p/p/p/p/s: tadi masak terlebih masin. is it the sign nak kawin? ahahahha.

No comments:

Post a Comment