January 08, 2012

hari-hari di minggu exam

cr: ego-rex

assalamualaikum and hey hey peeps

nak tahu tak apa yang best and tak best time exam week bila dah start masuk universiti ni?

first, kita boleh balik rumah time seminggu study week. selalunya, student angkat buku bawak balik berkilo-kilo, tapi baca tak sampai setengah dari sekilo tu. haha, tapi better dari yang memang tak bawak balik langsung sebab yang tu punya kes diorang dah confirm tak kan baca so buat penat je bawak balik. tapi tu diorang tau, i tak :P

satu lagi is when gap exam yang besar. macam tahun lepas, i punya gap exam sangat lah "hell". hari ni satu paper, the next day pulak dua paper, rasa macam nak terjun bangunan swimming pool tau. tapi tahun ni gap 4 hari , ke lima hari, paling sikit pun satu hari. ok lah sikit. kurang sesak nafas ni.
tapi subject tahun ni double killer. so paham-paham je lah

duit jimat. hmm, taktau lah korang, but duit i memang jimat time exam week ni.
tolak lunch, tolak cekedis, tolak tambang bus
haha, jadi kaya kejap.
tapi jangan risau, habis je paper, sekelip mata duit tu habis balik..ehehhe

so apa yang tak best?

THE WORD EXAM ITSELF

takyah nak explain panjang-panjang
exam memang tak best..ahahha

okay, dah habis membebel.
sebenarnya malas nak update blog ni, tapi rasa macam tak productive je.

till next entry~ annyeong! byeong~byeong ^^

p/s:  i bet most of us yang ada exam now look just like the picture above~ >> half-dead :D
goodluck people! i have three more to go!

p/p/s: shoutmix dah takde, tapi malas nak tukar, tunggu cuti nanti yer :D

No comments:

Post a Comment