March 13, 2012

today's random


assalamualaikum and hey hey peeps :D

okay tonight i nak babble pasal random stuffs je. actually mata dah layu je ni, mengantuk betul tapi sebab baru sudah makan so tak boleh tidur lagi. so collection of random topics for today.

random #1

sekarang tengah tengok vanilla coklat, housemate i cakap hari ni final episode. so i yang tak tengok ni pun gatal nak tengok..muahhahah. tapikan, cute jugak zara dengan amir tu..hahah lambat betul.

random #2

assignment dah bertimbun, tapi tak tahu nak start kat mana (lol, sebenarnya malas sikit..kihkihkih).
kalau nak buat assignment pun, mesti kena paham kan. kalau nak pikir, subject microprocessor tu memang killer betullah. baru chapter 2 dah macam nak menangis rasa.

random #3

tadi pergi bookshop uitm dekat menara saas, mentang-mentang ada discount 60-80% punyalah ramai orang sampai que panjang sangat. i dahlah tak guna lagi baucer rm200 tu. so esok kena pergi balik. nak tak nak kena lah beratur jugak.

random #4

ohhh, my classmate farah punya atuk passed away earlier today. i hope she and her family will be strong in facing this sad news. takziah to her family and let recite al-fatihah for her atuk.

that's all for tonight. i'll end my entry abruptly here :D

p/s: puhahahha, rupa-rupanya zara bukannya pregnant tapi extreme gastritis je. hahah zara kita geng lah, high five mehhh...lol

p/p/s: random macaroons picture for everyone to salivate over..yummy

1 comment: