April 28, 2012

the avengers and some other little things~

assalamualaikum and hey hey peeps


semalam pergi tengok the avengers 3D dekat times square
kalau nak summary kan tak lebih dari 15 patah perkataan
"the avenger is awesome, brilliant, hilarious, funny, and worth waiting for!"
hhaaa. kan tak lebih 15 patah tu,,hewhewhew

i went with my fellow elfs friends, qila and ieka
sambil dok sedih-sedih menunggu berita ss4 yang akhirnya takkan muncul

by the way, cerita tu memang best gilalah
berbaloi bayar rm20, berbaloi tunggu!
sebab diorang dah gabung semua heroes dalam satu movie
jadi rambang mata, semua suka, semua handsome, haha...tamak..
well, nak kata muda2 heroes dia takk lahh jugak
robert downey jr. tu best example tapi charisma plus sarcasm dia, aigoooo tak tahan!!
and the best look goes to captain amarica, chris evans (my fav after iron man)
haha, of course iron man no one even as fiction character, dah lah kaya, smart gila pulak tu..lol
and the best dark hero goes to hawkeye..smart gila uihhh si jeremy renner!!
apesal panggil dia dark hero? ntahh le, sebab dia nampak very the mysterious kott
mintak maaf lah thor, awak dah kena reject sekarang..muahahah



ohhh not only that, finally i managed to get rid the last rm50 book voucher tu..hhahha
beli books~ unlike a virgin, one day and baby be mine
i especially tak sabar nak baca one day tu because dia high rated gak lah, top 10 books kat border
the one yang i dapat tu pun last copy..nasib baik betul
and then we went to the etude house, to get a lip tint and lip plumper
well, i also pergi my star usha kpop stuffs..and get this tiny paprikyu(paprika+kyu) keychain
and an earphone (tu pun sebab my headphone patah sebab i ganas sangat)
habiss duit edennn
hahahah

tapi yang tak bestnya semalam, sebab jalan nak kena tutup due to perhimpunan bersih harini
kena balik awal, kitorang baru ingat nak gi karaoke kejapp
so keluar from kl, went to eat late dinner
balik rumah terus pengsann, sebab penat sangat..kuikuikui

sebab the avenger tu best, rasa macam nak pergi tengok 2nd round lahh :P

p/s: next movie on the list "dark shadow" ^^

p/p/s: i'm addicted to jyp and gain new duet "someone else"..dah lah lagu pasal orang curang..kuikuikui

No comments:

Post a Comment