November 26, 2010

day 03: gambar gediks

dah masuk hari ke tiga
topik kali ni ialah

"Day 03 - A picture of you and your friends"

tapi disebabkan mood nak menulis english adalah padar kadar 0.005 percent je.
entri hari ini bertemakan manglish or malay-english
kita rojakkan semuanya..haha

peringatan: bahasa ini tidak sesuai diguna semasa majlis formal atau dalam karangan..hehehe

mula-mula mesti buat mukadimah sikit.

sahabat.teman.kawan.member.geng
hampir semua kita ada seseorang yang boleh dipanggil kawan
tapi kawan yang sejati?
senang ke nak jumpa?

dulu-dulu, time kecik-kecik aku ingat mustahil lah nak jumpa bestfren yang boleh kamceng gila2
tapi syukur
time form one, aku jumpa sorang makcik tinggi ni
dialah bestfriend aku dunia akhirat..hehe

tapi this time aku bukan nak post gambar dia
sebab dah banyak sangat post pasal makcik ni aku tulis.
tak caya? tengok ni!


haa..ni actually baru sikit je

ok so gambarku and friends yang aku nak tunjuk adalah ini!
ni adalah antara memori best time sekolah yang paling aku rindu.
korang camne lak? hehehe

geng brassband dekat mrsm tgb!
rindu gila kat diorang!



No comments:

Post a Comment