April 07, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway


siapa kenal si comel yuyu zulaikha ni?
kalau korang tak pernah baca blog dia, i recommended it!
because it's simple, witty and damn funny
walaupun si yuyu ni update pasal benda yang simple-simple je
but every entry mesti ada something yang dia cuba sampaikan
cuma korang kena pandai sikit lah baca maksud tersirat
tapi jangan risau takde lah tersirat sangat

satu lagi yang i suka dengan blog ni
dia suka letak kartun orang lidi yang comey-comey..haha

so sempena si yuyu ni buat give away
dengan ini i pun nak menggatal join jugak lah
mana la nak tahu, tuah badan dapat sekotak coklat duty-free from langkawi.haha

apa? tak boleh makan coklat? nanti makin comel?
takpe-takpe, bukan senang nak dapat ferrero
lagipun dah nak exam final ni
coklat kan bagus intuk stimulate otak kita
mana  tau, kalau dapat coklat yuyu ni, boleh dapat anugerah dekan? hahaaha
okay. sebelum tutup entri


nak jampi sikit bagi random.org ni pilih i
puhhh puhhh puuhhhhhh

No comments:

Post a Comment