August 28, 2011

200+ followers! terima kasih! thank you! kamsahamnida! i love you! saranghae!

assalamualaikum and hey hey peeps ^^

sebenarnya hati dah terdetik nak buat entri ni dua hari lepas
entah kenapa asyik lupaa saja

so tertangguh -tangguh pulak

okay, even though sebenarnya tak patut pun buat entri
but i still nak buat

nak ucap terima kasih pada semua yang meng'follow' blog i
and of course kepada yang membacanya

so


200++ followers bukan banyak mana pun
tapi tak yah ler kita nak banding ngan blogger famous amous

bagi i, ini pun dah banyak dahh
sebab blog ni picisan je

lawa pun tak lawa mana
entry pun, merepek meraban je
tak pun pasal kpop

btw, still terima kasih daun keladi
i nak bagi kiss tapi tak boleh

so, terimalah sebuah lagu yang bertajuk

"terima kasih followers ku"

ahhhh sudah merepek lagi

takde lagu pun. tipuu je, ok lah baik i stop

till then bai korang!

No comments:

Post a Comment