August 31, 2011

must watch: iklan almari baju dan selamat hari raya !

assalamualaikum and hey hey peeps !
-ini sticky post, scroll kalau nak tengok entry lain-

i nak buat ucapan awal hari raya
sebab i bet starting from esok, mesti ramai gila nak berangkat awal balik raya

so 



and sebelum i habis
mari tengok iklan raya by CST production ni
sedihh sangat
(sila tengok dekat link tu okay, i malas nak embed sebab ni facebook punya)

i baru abes nanges #crybaby yess i know
so kalau mak ayah korang mintak something bila korang dah kerja nanti belikan tau!

3 comments:

  1. singgah dari belog eyna...cantik belog u..banyak kaler2..

    btw,selamat hari raya =)


    coretan terbaru; mood raya

    ReplyDelete
  2. @alin thanks ^^ haha, colourful ye, hope tak rasa macam toddler lak ^^

    ReplyDelete