February 12, 2012

Blogger KPOP/JPOP Fanfic Contest


assalamualaikum and hey hey peeps ^^

well, sebenarnya memang dah lama berura-ura nak buat contest ni
tapi memandangkan tuan blog kena jugak consider $$$$$ yang ada
jadi terpaksalah ditangguhkan hingga kini

now, since i'm free from all university assignments for awhile
i think this is the best time to do this

Blogger KPOP/JPOP Fanfic Contest for Blogger and Wordpress
Category: 
1) One-Shot [Malay]
2) Drama [Malay]
3) One-Shot [English]
4) Drama [English]

So far, akan ada satu pemenang bagi setiap category
Syarat-syarat and other details akan dipost dalam entry lain in a few days but yang paling penting is a malaysian and ada blogspot or wordpress
So, tujuan entry ini adalah untuk tahu adakah you guys berminat nak join?
and if ada sesiapa yang nak sponsor hadiah, silalah jangan segan drop a comment

If ada yang nak sponsor, maybe winner akan bertambah bagi setiap category

P/S: Sponsor pun boleh join contest. So spread the word people :D

give me your feedback!!

10 comments:

  1. fuyohhhh bestnye contest ni unnie :D
    oh ye ._. eden tak boleh nak shout sebab website ni tak bukak full so tak leh tekan chatbox tu //ignore penerangan ni . apa maksud unnie, "opinion? can u help spread the word? since u always did a good fanfic poster"

    ._. unnie nak nana buat apa? ._."

    ReplyDelete
  2. bila nak start? O_O nak join! ^^

    ReplyDelete
  3. ohhh . bagi tahu pasal contest ni ke? sebab nana tak dapat full link yg unnie nak bagi tadi ._."

    ReplyDelete
  4. omo. bestnya contest ni. tak sabar nak tunggu contest ni start =='

    ReplyDelete
  5. I also want to join this contest. Please let me know when it will start.This is my blog...
    http://2pmhottestlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. unie!!excited nak join..bile nak mula???

    ReplyDelete