August 20, 2009

Love is Cinta..Ape Tuh??

Orang cakap..cinta x bole paksa..org cakap kasih x bole cari..
tapi skali ia menyapa..susah utk lepaskan pergi..
kalau sayang..biarkan dia pergi..klu rindu..simpan saja dalam hati..
post niyh..untuk org2 yang aku sayang..

Moon..
x de bende yg lebih indah dari cinta..
tapi kdg2 bole jadi paling menyakitkan..
rasa kasih mmg fitrah..
rasa rindu mmg norma..
rasa sayang mmg ada..
klu ko terluka..
ak pon sedey juga..
even kte niyh nampak suka ria..
ak taw..masing2 simpan rahsia..
Moon...
jangan sedey..
even ko hilang something..
kami masih ad utk ko..
org cakap..
lebey baik kita ilang something tu..
waktu ia paling bernilai..
sbb nnty kte akan hargai..
selagi hayat d kandung badan..
ko taw..even ko blom cakap..
ak taw ko masih blom lupa pada dia..
ntah nape..ak bole rasa..
jgn la simpan lama2..
ak da jumpa ngan ko bnyk kali apa..
Moon..
Post ko kat blog arini...mmg bwat ak sedey..
n ak rasa..ramai dari kte..
yang ad rasa apa yg ko rasa..
msg2 simpan jer..
aku rasa..
mulai ari ni..kte kne lebey terbuka..
luah je apa yg kte rasa..
sbb mungkin org x paham..
kalau kiter diam jer..
haha..
Btw..
Moon..Yana...
+ +(azi,zek,dona,nid,nina,sue,a.j,sherry,ayun,aten,fana)..
n all my beloved friends...ak SAYANG korunk sumer!!

P/s:post ni d tujukan pada yana n zek juga(if korang bce lar)

~anis~

5 comments:

  1. mmg sponge basah la aku.
    thanks 4 being a veryyyyyy gud fren. i love u so much. even aku baru kawan ngan ko 2thn lebih...tp mcm dah seumur hidup kenal. heeee kau jgn lah sedih,aku cuma meluahkan ape yang terbuku di hati.sayanggggg anis

    ReplyDelete
  2. huahua...sayang ko juga..
    p/s:geli geleman ak rasa lps bace blk mende niyh..ni sponge basah gler2

    ReplyDelete
  3. jiwang gle ko nih
    br ak tahuuu
    =p
    hahaha
    btw thnx =]
    hehe

    ReplyDelete