November 15, 2010

Jom Berkenalan: Khas Buat Blogger Baru

Hello Guys :)

 source: gangsterdoodles

Since right now is holiday time, so what I do 24/7 is online
Setiap 5 minit mesti nak buka blog
See? Nampak sangat dah tak ada kerja.

So, nak diceritakan, when I was blogwalking just now,I saw this post by Cik Ain.
So selepas di usha, I decided to join..
Yelah..dah namanya tak de kerja

************************

Oleh Mr.Ben !!



Bagi korang-korang yang nak berkenal-kenalan dengan blogger-blogger yang ada di alam maya ini
Come and join!

Korang ikut je arahan dalam blog Mr.Ben ni
Simple and Easy!

So, now my ucapan alu-aluan!

***************
Dear Bloggers!

Hello/Hai/Assalamualaikum

Welcome to my blog yang tak seberapa ni. Aku ni ada angin sikit, Bila rasa nak tulis dalam bahasa melayu rojak, aku bantai tulis je. Then bila rasa macam rajin sikit, I'll write in English. And since I'm obsessed with Korean drama and group Super Junior, kadang kadang aku akan merapu sikit la about that in here ..well, hormon remaja. Cerita sweet-sweet, hero hensem-hensem..haha

So, selamat berkenalan!
Kalau korang follow aku, tinggal link sebab aku nak follow balik!

P/s: 
Jangan rasa pelik kalau ada word pelik2 blog dalam ni.
Tengah training bahasa Korea..Haha, berangan nak sambung master kat korea sambil stalk Super Junior kesayangan aku..!!


Edit: 8 January 2015
Hello, this is Anis from the future! LOL. I'm rereading this post 5 years later. Got to say, it's a bit embarrassing.I guess I've grown up huh? *laugh*. Anyway, if anyone is reading this sometimes later please bear with the funny mixed up languages. But hey, that's the point of a blog right? To document your past thoughts. Even the hilariously embarrassing one. Maybe I'll come reading here again and find my 2015 comment to be childish too? Who knows right? Then, toodles~!



16 comments:

  1. salam perkenalan daripada zila

    happy blogging ya !

    :)

    ReplyDelete
  2. salam singgah..

    siri jelajah blog ni..follow u ok..

    ReplyDelete
  3. Hai.. Salam perkenalan :)

    Psst~ Suka lagu background.. Love Light :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dr sy ye :)

    ReplyDelete
  5. slm kenalan dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam kenal
    da follow ke 54..


    follow me back ya =)

    ReplyDelete
  7. slm kenalan..sy follow
    follow sy ye..
    http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dari HaTTa ;)

    ReplyDelete
  9. salam kenal..harap tak terlewat nak berkenal2an :)

    jemput singgah
    http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam kenal..harap tak terlewat nak berkenal2an :)

    jemput singgah
    http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam kenal
    da follow ke 54..


    follow me back ya =)

    ReplyDelete
  12. salam singgah..

    siri jelajah blog ni..follow u ok..

    ReplyDelete