December 29, 2010

Baru Tweet #MalaysiaFighting kat Twitter..Sebakul Maki Aku Dapat..Baru Nak Patriotik Sikit

Mak datuk..panjang kan tajuk entri ni

Sekarang ni aku tengah bengang
Sedih pun ada

Tadi aku postlah
#MalaysiaFighting kat twitter aku
Yelah nak patriotik and semangat sikit lah

Sekali lupa pulak aku ada sorang follower from Indonesia ni
Hah amek kau
Mau sebakul sumpah seranah aku dapat

Meh tengok sikit yang ada nihh


perasan tak yang tweet first tuh?
yang ada hashtags #sushow3indonesia?
even ELF pun dah break apart
so WTH is this?!!

(ELF is Super Junior's Fans Official Name means Everlasting Friends)


Sedangkan satu pun aku tak kutuk diorang
SobSob..Sedih gilossss

Ntah apa ntah diorang nihh
Emo nak mati

Kang aku kutuk betul-betul kanggg

Tak habes-habes lagi diorang nak gaduh
Hari ni diorang trending ni pulak
#garudafightsback  


kalau macam nilah jadinya
memang lah aku patut tak minat bola
bahaya nau!

No comments:

Post a Comment