April 22, 2011

renung-renungkan dan selamat beramal :D

salam semua ^^
sebenarnya i baru balik dari library, sebab sekarang ni study week
 kita kena lah buat extra effort for extra achievement kan?
cuma, time dalam library tadi, hujan sangatlah lebat
bila hujan, apa akan jadi?
confirm lah mata akan mengantuk kan??

so, untuk mengelakkan dari tertido, i pun borak borak sikit dengan kawan i
pandai betul kan borak-borak dalam library? ermmm takde la kuat, mcm bisik-bisik je.
tapi last-last tertido jugak..ishhhh ishhh

pastu tetiba teringat, nak beli novel ramlee awang murshid yang latest
sutera bidadari tuhhh

dah lama tak dating dengan encik laksamana sunan saya tuhh

kalau encik laksamana ayat sikit
cair terus tau!
dulu saya dengan nadia suka sangat cakap pasal encik laksamana sunan ni

hahaha
ayat dia yang paling best is

"sebagai manusia, hamba sayang padamu"
 -laksamana sunan-

mak aihhhhh...cair terus

yeee yeee saya tau he is just a fictional character
but *melt again*

by the way, i jumpa RAMFC blog
or blog kelab peminat ramlee awang murshid
so of course i follow kan?? hahaha

p/s: ohh okay, i baru perasan yang i tak publish ni semalam..ouhh fail.. lol


No comments:

Post a Comment