July 20, 2011

mulakan hari anda dengan bersemangat!!

random:
cr: toptumbles

*************
assalamualaikum and hello peeps^^

semangat tak tajuk entri?
ohhh sebenarnya, ini auto publish
sebab tuan punya blog nak sambung tidur lepas subuh
*jangan tiru aksi ini*

bukan apa, semua orang pergi kerja
nanti i dok umah sorang-sorang
so bangun lah lambat sikit
*penanam anggur tak rasmi je boleh buat macam ini tau!*

yang nak kena pergi kerja or sekolah tu
haipp! segar-segarkan diri anda

okay! cara-cara nak segarkan diri pada waktu pagi versi anis ^^
*tiada kesahihan dalam list dibawah, hanya berdasarkan pengalaman semata..hehe*
1- bila bangun je, kasi rengang-regang sikit badan tu, tapi jangan patah-patahkan jari macam yang orang biasa buat tu! boleh osteoporosis tau!
2- mandi dan gosok gigi!*inipun nak kena ajar memang payahlah!heee~*
3- berwudhu' dan solat subuh! serious! segar dia lain macam sikit dari basuh muka yang biasa
4- sarapan pagi! ohh katakan tidak kepada nasi lemak, kalau boleh hujung minggu je makan nasi lemak, better makan cornflakes ke, roti ke, tak berat sangat, but kenyang.
okay! cukup! dah taktau nak tulis apa dah
till then, annyeong! byeong~byeong^^
selamat hari rabu :D


No comments:

Post a Comment