July 17, 2011

saya perlukan bantuan: blog ni load cepat ke lembap nak mati?

random:


****************
hello guys ^^ 
ini adalah sticky post pertama disini..hehe
nak mintak tolong sikit.kalau ada yang nak tolong lah. nak tahu blog ni load laju or lembap


actually i dah try both on my broadband umobile and streamyx wifi
so far, acceptable lah

but nak sure kan lagi
sebab alang-alang tengah reconstruct blog ni
kalau lembap, boleh la buat apa-apa yang patut
btw, thanks much if you help!

7 comments:

  1. xde la slow.sedang2 aja. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. eh comelnya blog ni. macam baca komik!

    ReplyDelete
  3. @Totin Jamain

    haha, kita memang suka comel-comel ni..hihi

    ReplyDelete
  4. brukbem sy pom slow nih ...huhu..merayap sampai gak sini:)

    ReplyDelete
  5. http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/08/tolong-cepatkan-loading-blog-korang-pls.html


    good tips there. dan kalau boleh, sorry text eh, buanglah mp3 tu. loading semakin laju nak mati bila mp3 player tu ada. :)

    ReplyDelete